Bouwbedrijf van de Loo - van Heesch

Draai uw telefoon om de website te bekijken

Over Bouwbedrijf van de Loo van Heesch

Voor al uw bouwwerkzaamheden

Uw partner voor alle bouwwerkzaamheden!

Integriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit staan voorop bij Bouwbedrijf van de Loo – van Heesch uit Schijndel.  Bouwen is voor ons mensenwerk en maatwerk. De wens van onze klanten staat dan ook voorop.

Wanneer u door ons uw bouw of verbouwwerkzaamheden laat uitvoeren, bent u er zeker van dat u een ervaren bedrijf inschakelt. Wij stellen persoonlijk contact en vakkundig advies voorop. Vakmanschap, betrouwbaarheid en integriteit staan hoog in het vaandel. Wij hebben de juiste diploma’s in huis en hebben de benodigde verzekeringen lopen tijdens de (ver)bouw.

Ons bouwbedrijf bestaat al sinds 1993. We hebben dus inmiddels ruime ervaring en vakkennis om op de wensen van onze opdrachtgevers in te spelen en ze te voorzien van vakkundig advies. We maken gebruik van betrouwbare onderaannemers. We zijn onder andere actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie van woningen en bedrijfspanden. We zijn u van dienst voor zowel kleine als grote bouwwerkzaamheden. We hechten veel waarde aan het persoonlijke contact met onze opdrachtgevers omdat meedenken met onze klanten voor ons voorop staat.